Judetul Cluj  Primaria Ceanu Mare   Nr .5465/04 Mai 2015

 

A N U N T !

 

Primaria comunei Ceanu Mare, organizeaza pentru ziua de 19 Mai 2016 la ora 10,00 în sediul primariei, licitatia publica cu strigare,in vederea inchirierii unei suprafete de teren de 100 mp,din curtea Dispensarului Uman, din Ceanu Mare,pe locul unde a fost ghiseul BRD, în scopul amenajării unui spatiu ,pentru desfasurarea de  activitati comerciale.

Pretul de strigare este de 0,14 lei/mp/luna,cu strigare de 0,5 lei pentru fiecare pas,durata de inchiriere fiind pentru 15 ani,achitandu-se o taxa de particpare de 200 lei,la casieria unitatii.

La licitatie se pot prezenta: PFA,SRL,Int.Individuala,SRL,SNC si SA,care desfasoara activitati de comert,cu pre- zentarea Certificatelor fiscal de la DGFR si Primarie,fara datorii la finante si impozite,si Certificat de la ORC, cu Codul CAEN ,corespunzator activitatilor comerciale.

Toate documentele solicitate,si taxa de participare,se depun la d-l cs jr Pintilie Clement,până la data de: 18.05. 2016 orele 15,00 intr-un dosar deschis cu şină/plic.

Cs Jr PINTILIE CLEMENT  Resp.Dep.Intern de Achiyitii Publice

 

PROCES VERBAL

Azi:19.05.2016 s-a derulat procedura de Licitaţie cu strigare,pentru închirierea terenului de 100 mp din curtea Dispensarului Ceanu Mare,care a fost atribuit firmei SC GREEN CARE SRL,la preţul de 0,15 lei/mp ,pentru o perioadă de 15 ani. Termen de contestaţie de 5(cinci) zile, de la afişarea rezultatului

 

Comisia de licitaţie

Cs Jr Pintilie Clement - preşedinte

Balcău Nelia - secretar

Costantea F.Sebastian - ing sp topo