Primăria Comunei Ceanu Mare

Locul unde vei găsi ospitalitatea și căldura, o vorbă „sfătoasă” și un gând „ocoș”.

top-ceanu-mare

Bun venit la Primăria Ceanu Mare! Echipa noastră dedicată lucrează cu pasiune pentru a servi comunitatea noastră minunată. Suntem aici să vă sprijinim și să vă ascultăm. De la primar la departamentele noastre specializate, fiecare membru al echipei noastre este angajat să aducă transparență, eficiență și îmbunătățiri continue în serviciile pe care le oferim.

Fie că aveți întrebări despre serviciile noastre, proiectele locale sau aveți nevoie de asistență în orice altă privință, vă invităm să ne contactați. Suntem aici pentru a face Ceanu Mare un loc și mai bun pentru toți locuitorii noștri.

Fii la curent cu toate informațiile publice

Ultimele anunțuri

Ce se întâmplă în
Ceanu Mare

Turism

Chiar din aceste momente, călătorii curioși pot beneficia de ospitalitatea gazdelor din Ceanu Mare, care le pot oferi o găzduire pe măsură.

Acte și formulare

Solicitări subvenții, documente, formulare, autorizații, cereri, adeverințe, declarații și alte acte pentru cetățenii comunei Ceanu Mare, Cluj.

Taxe si impozite

Aprobarea anuala a „bugetului de stat”, cu oglindire in „bugetele locale”, are o incidenta directa asupra stabilirii „impozitelor si taxelor locale” care ne privesc pe noi toti.

Monitorul Oficial

0
Hectare
0
Populație
0
Locuințe
0
Gospodării

Persoane din Instituția Primăriei

Servicii online pentru cetățeni.

Primar: Păcurar Virgil

Viceprimar: Crișan Cornel

Secretar: Balcău Nelia

Relații cu Publicul: Moldovan Raluca Maria

Consilier Juridic: Varodi Ioan

Inspector Fiscal: Bogdan Nicoleta

ISVSU: Tritean Dumitru

Asistent Social: Cuc Adriana

Inginer TOPO: Costantea Filip Sebastian

Registru Agricol: Mărginean Crucița

Casier: Cocan Emilia

Agent fiscal: Soporan Ioan

601002cdf05a55.09454787

Virgil Păcurar

Comuna Ceanu Mare se pregateste de pe acum pentru un timp prielnic propasirii si progresului, cand curiozitatea te poate aduce calatorule prin aceste locuri pline de simbol si istorie dar si rodnice si prospere. Vei gasi ospitalitatea si caldura, o vorba „sfatoasa” si un gand „ocos”, asa ca stii straine, ca cenanii cu multa omenie va asteapta „sa ne vizitati!”

Virgil Păcurar Primarul Comunei Ceanu Mare

Close Search Window